Les nostres marques

A Roig Urban Comfort Banyoles, apostem per la qualitat, els productes confortables i còmodes, en la seva majoria artesans, elaborats amb passió per l’ofici de la sabateria i els complements. Aquesta és una llista d’algunes de les marques que podeu trobar a la nostra botiga.

 

Allrounder

Incorpora la tecnologia pròpia de Mephisto en una nova marca outdoor & lifestyle. El seu calçat, de tendència urbana, és acceptat per joves i adults. La marca ens ofereix sabates multiusos, perfectes per a activitats a l’aire lliure, que s’adapten de manera òptima al peu, aportant confort i benestar durant el seu ús.

Camper

Marca balear que destaca per la seva creació de dissenys únics i originals. La seva estètica desafia l’status quo. Els seus models, que van entre el calçat formal i el calçat esportiu, ens aporten comoditat i benestar.

Converse

Inspirada en el bàsquet nord-americà des de principis del segle passat, Converse s’ha convertit en una de les marques més punteres en el disseny de calçat esportiu de carrer. Des dels dissenys més clàssics a dissenys temporals i exclusius, Converse ofereix productes en tendència ideals per al dia a dia.

Doughnut

La marca destaca per la confecció i elaboració de motxilles amb una estètica i disseny urbà. Ideals per a l’ús diari, i per a tots els estils. Destaquen pels materials de primera qualitat.

Ecoalf

Marca pionera en moda sostenible amb gran projecció internacional. Mitjançant el reciclatge de plàstics, aquesta firma espanyola té la finalitat de crear productes de la mateixa qualitat i disseny que els articles de materials no reciclats.

Geox

“La sabata que respira”. Des d’Itàlia, Geox ofereix calçat transpirable i molt resistent, amb la particularitat de deixar respirar el peu impermeabilitzant-lo a la vegada de la humitat exterior. Amb dissenys d’inspiració urbana i amb una tecnologia innovadora, Geox és un calçat versàtil i funcional que ens proporciona confort i benestar.

Homers

Marca de les Illes Balears amb projecció internacional, el calçat de la qual destaca per ser artesanal, pel confort i comoditat amb un toc de disseny de les seves peces i per la seva personalitat pròpia. Amb més de 50 anys de tradició, el calçat Homers ens aporta qualitat i benestar que faran del dia a dia un camí més fàcil.

Hoff

Firma espanyola que es defineix com una marca de moda basada en un disseny creatiu i global. La seva filosofia s’inspira en els llocs més icònics del món. Hoff ens ofereix una estètica divertida ideal per a l’ús diari.

Igi & Co

Firma italiana que combina a la perfecció la tecnologia i el disseny als seus articles esportius, versàtils tant per a home com per a dona. Especialistes en calçat Gore-Tex, els seus productes són lleugers, flexibles i transpirables. Ideals per a l’ús diari, ens ofereixen una qualitat i uns acabats prèmium.

Luca Grossi

Aquesta marca de sabates exporta a més de 50 països del món. Està especialitzada en calçat de dona a través de l’artesania italiana de la Toscana, materials de primera qualitat i parant una especial atenció als detalls. Destaquen per la seva comoditat i el seu disseny modern, que fa el calçat Luca Grossi ideal per a l’ús quotidià.

Mephisto

El calçat Mephisto es caracteritza per la comoditat durant la marxa i la màxima qualitat. Amb un disseny modern i òptim, aquest calçat francès s’adapta perfectament al peu, convertint-se en l’opció perfecta per passejar per ciutat.

Nero Giardini

La firma italiana combina les tècniques més artesanals amb les tecnologies industrials més modernes. El calçat Neo Giardini destaca per l’alta qualitat, el seu disseny i l’estil únic.

No Name

Calçat francès de proximitat que presenta unes sneakers lleugeres inspirades en les últimes tendències de la moda. L’estètica ens ofereix un mix de street&pop i sport&casual que fa de No Name una marca amb personalitat.

On

Córrer sobre els núvols. Des dels Alps suïssos arriba ON, amb l’objectiu de revolucionar la sensació de caminar i córrer amb una idea radical; aterratges suaus i impulsos explosius. És famosa la lleugeresa dels seus materials, la seva avançada tecnologia i la comoditat.

Panama Jack

Firma que dissenya i fabrica els seus productes al 100% en territori espanyol. El resultat és un producte d’alta qualitat, extremadament confortable i resistent en el temps.

Panchic

De colors llampants i molt variats, Panchic adopta la filosofia pop per al calçat amb resultats visualment atractius, parant atenció als detalls, però amb sabates lleugeres i còmodes per als peus. Amb una estètica sport, es tracta d’una marca ideal per a l’ús diari.

Pons Quintana

Pons Quintana va néixer a Menorca. Aquesta marca de calçats internacional consta de dissenyadors italians i francesos. Fabricants de sabates i complements artesans, els trenats són característics dels seus calçats, amb un toc atrevit i cosmopolita.

Stonefly

Marca italiana que desenvolupa a la perfecció calçat urbà amb les característiques de disseny i confort pròpies dels models esportius. Stonefly és un referent en el segment de l’estil casual, ideal per a l’ús diari.

Timberland

Timberland combina a la perfecció un estil outdoor amb el look més urbà del moment. Els seus productes es caracteritzen per una imatge contundent i sòlida, entre els quals destaquen les botes i botines d’aspecte robust.

Toni Pons

Calçat que neix a Girona que ens presenta col·leccions atemporals, amb un catàleg que destaca per la seva fabricació tradicional i els seus materials de qualitat.

Vegtus

Fabricat a Espanya, el calçat Vegtus destaca pels seus models casualsport i elegants. Es fabriquen amb materials cruelty free (cuir de cactus). La marca ens aporta sabates lleugeres i còmodes, perfectes per al dia a dia.

Voile Blanche

Des de França, Voile Blanche ens presenta unes sneakers d’estil casual tenint molt en compte les tendències més actuals i els looks més informals però, a la vegada, amb l’estil que les caracteritza.

Woden

La marca escandinava Woden ens presenta calçat modern i confortable. És famosa pel seu respecte tant per la gent com pel medi ambient. Destaca per la seva qualitat i els seus dissenys en tendència.

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia