Roig Urban Comfort Banyoles

Sabateria de confiança a Banyoles

Roig Urban Comfort Banyoles

Roig Urban Comfort Banyoles és un comerç situat al centre de Banyoles (Pla de l’Estany, Girona). Som una botiga de sabates i complements amb la llarga trajectòria d’un negoci familiar de més de 150 anys. Roig Urban Comfort és un concepte innovador de botiga que integra tot aquest coneixement acumulat de sis generacions de sabaters de Figueres que ara ho traslladen i apliquen a la sabateria de Banyoles. El local havia estat ocupat per un altre negoci de tota la vida, Calçats Freixa, una sabateria de més de 200 anys. Així doncs, l’any 2021, la sisena generació de la sabateria Roig pren el relleu de Calçats Freixa; sumant, així, més de 350 anys d’experiència en conjunt.

350

Anys d'història conjunta

30

Marques
01

Sabates...

CÒMODES

Llegir més
02

Sabates...

ARTESANES

Llegir més
03

Sabates...

ESTILOSES

Llegir més
04

Sabates...

SOSTENIBLES

Llegir més
La nostra missió

La nostra prioritat és cuidar els vostres peus

Roig Urban Comfort Banyoles us ofereix un espai de confort en el qual viure una experiència de compra única i individualitzada gràcies al nostre equip de professionals. Disposem d’una acurada selecció de marques i models d’alta qualitat, d’avantguarda, que aposten tant per la comoditat com pel disseny i l’ecosostenibilitat. A Roig Urban Comfort Banyoles sabem que el vostre benestar comença per cuidar els vostres peus!

150 anys després, mantenim la passió, il·lusió i professionalitat a l’hora d’oferir el nostre servei i la nostra qualitat. Apostem pel comerç de proximitat i per les sabates i complements de qualitat, atractius, moderns i sostenibles.

Contacta amb nosaltres

Plan de recuperación, transformación y resiliencia